روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه نشست کمیته استانی ارتباط صنعت با دانشگاه با حضور اسکندری مدیر کل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری مرکزی ، پورزاد عضو انجمن ارگانیک ایران ، معاونین فرماندار شهرستان ساوه ، دکتر پرویز رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه ، ‌روسای دانشگاههای استان و شهرستان ،‌  مدیران ارشد کشوری و استانی در بخش صنعت و دانشگاه ،‌ هیأت رئیسه  دانشگاه آزاد اسلامی ساوه و جمعی از اساتید دانشگاه در روز چهارشنبه مورخه 12/4/92  در سالن جلسات دانشگاه آزاد اسلامی ساوه برگزار گردید.

در ابتدای این نشست دکتر مهدی پرویز رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه ضمن عرض خیرمقدم طی سخنانی با اشاره به وجود برخی نقص ها و یا کمبود دانش فنی در واحدهای صنعتی و کشاورزی گفت: دانشگاه در این زمینه می تواند امکانات خوبی را فراهم کند به ویژه با آزمایشگاه های مجهزی که در اختیار دارد می تواند در بررسی و کنترل محصولات تولیدی صنایع و کشاورزی نقش تاثیر گذاری ایفا کند.

 دکتر پرویز راه اندازی کلینیک دانشگاه و صنعت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه را نقطه آغازین بومی سازی برخی فناوری های مدرن دانست و افزود: راه اندازی کلینیک صنعت و دانشگاه که از دستاوردهای این نشست است به عنوان پل ارتباطی میان صنعت و دانشگاه می تواند نیازهای صنایع و کشاورزی را جمع آوری کرده و نتایج آن را پس از بررسی در محیط دانشگاه در اختیار صنایع قرار دهد.

 وی با اشاره به اینکه ارتباط صنعت و دانشگاه باید جدی تر شود، اظهار داشت : دانشگاه ها باید به سمت صنعت و کشاورزی دست یاری دراز کنند چون این آینده نگری موجب پیشرفت کشور می شود.

وی بیان کرد: استعدادهای بالقوه و اساتید خوش فکری در دانشگاه ها و مراکز علمی متعدد استان وجود دارد که برای برطرف شدن مشکلات صنعتی آستین همت بالا زده اند.

دکتر پرویز مهمترین راهکارهای توسعه ملی و توسعه پایدار را گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه دانست که این ارتباط تنها با اعتماد بین صنایع و دانشگاه عملی می شود.

در ادامه فرهاد اسکندری مدیر کل دفتر سیاسی و انتخابات استانداری مرکزی گفت: توسعه اقتصادی لازمه تحقق حماسه اقتصادی است که این مهم با تعامل و همکاری دانشگاه و صنعت محقق می شود.

وی در سخنانی افزود: تعامل همه جانبه صنعت و دانشگاه رونق اقتصادی، سیاسی و اجتماعی کشور را به همراه دارد چون در سایه این همکاری می توان به موفقیت در هر مجموعه ای دست یافت.

 وی تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه را یک ضرورت دانست و اظهار کرد: این ارتباط می‌تواند موجب ارتقاء و نوآوری در تولیدات صنعتی و دانشگاهی شود.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه و صنعت باید با هم ارتباط دو سویه داشته باشند، افزود: این همکاری و ارتباط به معنی جاری شدن علم دانشگاه ها در شاهرگ های جامعه و استفاده عملی از دانش است.

 وی با اشاره به وجود تعداد بالای مراکز دانشگاهی در استان مرکزی افزود: استان مرکزی یک جامعه دانشگاهی و دارای رتبه نخست صنایع مادر در کشور است از این رو از بستر های مناسب برای افزایش ارتباط صنعت و دانشگاه برخوردار است.

 اسکندری با اشاره به وجود بیش از 130 هزار دانشجو، 2700 واحد صنعتی و 170هزار کارگر شاغل در حوزه صنعت استان مرکزی، اظهار کرد: این پتانسیل به همراه برخورداری از شهر بزرگ صنعتی که تولیدات آن برند بین المللی دارند وظیفه متولیان امر را در برقراری ارتباط بین صنعت و دانشگاه در سطح استان و به ویژه شهرستان ساوه دوچندان می کند.

در ادامه این نشست محمد پورزاد عضو انجمن ارگانیک ایران طی سخنانی بیان داشت : فاصله گرفتن از مصرف کود و سموم شیمیایی در کشاورزی امری ضروری است که متاسفانه در کشور ما هنوز اقدام جدی برای توسعه محصولات ارگانیک انجام نشده است.

 وی خواستار جلوگیری از استفاده بی رویه از سموم و کودهای شیمیایی در کشاورزی شد و اظهار کرد: کشاورزی ارگانیک نوعی کشاورزی است که در تولید و فرآوری محصولات آن از کودهای شیمیایی، سموم، هورمون ها و دستکاری های ژنتیکی استفاده نمی شود.

 وی با اشاره به استقبال نکردن بازارهای جهانی از خرید محصولات کشاورزی غیر ارگانیک ادامه داد: تولید محصولات ارگانیک تنها راهکار تقویت صادرات در حوزه کشاورزی است.

 این کارشناس ارشد حوزه کشاورزی با اشاره به بروز برخی بیماری ها در انسان ها به دلیل استفاده از محصولات کشاورزی غیر ارگانیک ، تصریح کرد: مصرف زیاد کود و سموم شیمیایی برای تولید محصولات کشاورزی، سلامتی انسان را تهدید می‌کند و موجب بروز بیماری‌های مختلفی می‌شود.

 وی ادامه داد: امروز شاهد هستیم نوعی انگور که دانه‌های آن بسیار درشت است در سطح کشور عرضه می‌شود که برای تولید این انگور با دانه‌های بزرگ از ماده سرطان‌زای اکسین استفاده شده و مردم نیز به دلیل آگاهی نداشتن این محصول را خریداری می‌کنند که عوارض بسیار مضری برای بدن دارد.

 وی ادامه داد: وقتی محصولات کشاورزی به صورتی سالم و ارگانیک تولید می شوند موجب جلوگیری از بروز بسیاری از بیماری ها می شود و لذا باید با حمایت از کشاورزان مطابق با استانداردهای جهانی تولید و محصول خود را بهتر به بازارهای دنیا عرضه کنیم.

پورزاد در پایان خاطر نشان کرد: جایگاه محصولات ارگانیک ایران باید به به خوبی به عرصه های جهانی شناسانده شود تا زمینه خلق حماسه اقتصادی در این بخش فراهم شود.

لازم به ذکر است این نشست به محوریت ارائه راهکارهای عملی برای استفاده از محصولات ارگانیک و نیز انرژی نو برگزار شد که کارشناسان و فعالان عرصه صنعت و دانشگاه به بیان دیدگاههای خود در این دو حوزه پرداختند.

| دوشنبه ۱٧ تیر ۱۳٩٢ | ۸:۱٢ ‎ق.ظ | روابط عمومی نظرات () |

Design By : shotSkin.com